Abonner via RSS eller E-post

Den onde sirkelen

Onde sirkelen

DEN ONDE SIRKELEN – om å falle utenfor i verdens rikeste land

«Høyres stortingsrepresentant Torbjørn Røe Isaksen er et av landets mest ideologisk skolerte rikspolitikere. […] Nå har han skrevet en pamflett som er noe av det mest interessante jeg har lest fra politisk hold på lenge. […] Vi er i ferd med å få en permanent ny underklasse, hevder Røe Isaksen i en bok som er et must å lese nå i valgkampen.»
Knut Olav Åmås, AFTENPOSTEN

«Er du en middels interessert samfunnsborger burde Torbjørn Røe Isaksens «Den onde sirkelen» være en leseverdig opplevelse. Det er en pamflett av en liten bok om velferdsstaten. Kjedelig? Ikke i det hele tatt. Anbefales på det varmeste.»
Anne-May Tjugum, DRAMMENS TIDENDE

Norge er et godt land å bo i, men landet vårt har en skyggeside. Stadig flere mennesker faller ut av skolen, arbeidslivet og samfunnet. I verste fall står vi i fare for å få en ny permanent underklasse. I denne boken viser Torbjørn Røe Isaksen hvordan mennesker faller utenfor det norske velferdssamfunnet. Han beskriver utviklingen som en ond sirkel, fra skolen som svikter via passiviserende velferdsordninger til nedvurderingen av ærlig arbeid.

Forlagets hjemmeside.

Anmeldelse av boken i Aftenposten.

Anmeldelse av boken i Dagbladet.

Anmeldelse av boken i Minerva.

Utdrag fra anmeldelse i Klassekampen.

Anmeldelse av boken hos Manifest Tidsskrift.

Anmeldelse i Drammens Tidende.