Abonner via RSS eller E-post

Tøffe tider for Mr. Hope

Publisert den 22.10.2012 i Blogg

De neste fire ukene skal jeg tilbringe hos den norske FN-delegasjonen i New York. Det er selvfølgelig høytid for en politisk nørd akkurat nå, bare to uker unna presidentvalget. I kveld vises også den aller siste  debatten mellom de to kandidatene. Temaet er utenrikspolitikk, ikke akkurat øverst på agendaen selv i verdens gjenværende supermakt. Likefullt har disse debattene gitt oss gyldne øyeblikk tidligere, ikke minst Reagans klassiske kommentar til norsk-amerikanske Walter Mondale i 1984.

Jeg kommer til å skrive litt om den amerikanske valgkampen i ukene som kommer. I 2008 var jeg i Chicago på valgnatten. I år sliter Mr. Hope and Change. Virkeligheten i Det hvite hus er mer komplisert enn å drive kampanje.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?