Abonner via RSS eller E-post

Bruce Dickinson rocker foredraget

Publisert den 26.09.2012 i Blogg

Denne dumpet ned i postboksen her forleden:

Pilot, markedsdirektør, fremgangsrik fekter, innovatør, forretningsmann og sanger i det mest suksessrike hardrockbandet gjennom tidene er noen av benevnelsene Bruce Dickinson kan titulere seg med. I disse dager er han også en svært etterspurt foreleser. Når han ikke turnerer verden rundt med Iron Maiden, jobber Bruce som kommersiell pilot. Han samarbeider dessuten med USAs regjering for å fremstille en ny type fly, og leder en skole for blivende piloter. Hvis du planlegger et møte eller arrangement og er ute etter noen som kan snakke om forretningskreativitet, innovasjon, teambuilding og å sette drømmer og mål ut i livet, eller bare vil ha en inspirerende ildsjel med høy rock and roll-faktor, er Bruce Dickinson rett person. I forelesningene sine deler Bruce erfaringene sine med å starte foretak og kreativ forretningsutvikling, og han drar paralleller til karrieren sin innen musikken og idretten. Etter tusenvis av spillejobber foran store publikum, er Bruce Dickinson nærmest unikt scenevant. Som foreleser beskrives han som mangefasettert, spennende, karismatisk, underholdende og med kunnskaper innen en rekke ulike emner.

Rock’n’roll!

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?