Abonner via RSS eller E-post

Langdryge politikere

Publisert den 14.02.2012 i Blogg

Carl Ivar Hagen revolusjonerte i sin tid fjernsynsdebatten ved å svare JA og NEI på spørsmålene han ble stilt. Det er en bragd få politikere har klart å matche siden, men i Danmark går det langt bedre som dette svaret på et spørsmål til statsråden illustrerer:

Dato: 26. januar 2012Fax. 3393 2518E-mail sm@sm.dkwww.sm.dkUnder henvisning til Folketingets brev af 24. januar 2012 følger hermedsocial-og integrationsministerens endelige svar på spørgsmål nr. S1854, stillet af Martin Henriksen (DF).

Spørgsmål nr. S 1854:
”Vil ministeren – på linje med spørgeren – kræve en undskyldning fra DanskFolkehjælp i forlængelse af arrangementet på Lalandia, hvor der juleaftenblev danset mavedans, på trods af at der både var etnisk danske gæstersåvel som gæster af anden etnisk oprindelse?”

Svar:
Nej.

Karen Hækkerup

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?