Abonner via RSS eller E-post

It’s halftime in America

Publisert den 07.02.2012 i Blogg

Ingen – jeg mener ingen – laget pompøse reklamer som amerikanerne:

…og den spiller jo åpenbart på denne klassikeren:

Det minner meg om det gamle politiske magasinet George og deres forside: Who will make us proud again? med bilder av John F. Kennedy og Ronald Reagan. Hvorfor klarer ikke Obama, håpets kandidat for fire korte år siden – å formulere det samme nå?

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Øystein Wikeby

07.02.12

Fordi han har mislykkes i sin ambisjon om kompromiss i et politisk system som har gått i vranglås. En villet politikk av det republikanske partiet som synes dedikert kun til skattelettelser i posisjon og sabotasje i opposisjon, hvis valgstrategi er å fri til religiøs fundamentalisme. Tragisk for den vestlige sivilisasjonen som trenger amerikansk lederskap. Kan demokratiet overleve?

Har du en mening?