Abonner via RSS eller E-post

Kremt…kommunismen…

Publisert den 17.01.2012 i Blogg

Klassekampens redaktør, Bjørgulv Braanen, skriver i en leder i dag om EØS-avtalen. Braanen kaller EU «det mest offensive, samfunnsomstyrtende prosjektet Europa har opplevd siden Det tredje riket gikk under i 1945.» Det er svært store utfordringer med EØS-avtalen, og man må gjerne være motstander av EU-medlemsskap. Men å kalle EU det mest samfunnsomstyrtende prosjektet Europa har opplevd siden Hitler, det er en overdrivelse, for å si det forsiktig. Det er verdt å minne Braanen om at 1945 ble avløst av Den kalde krigen og kommunismens ekspansasjon. Det var et offensivt prosjekt. Nokså nedbrytende var det også.

Del på Facebook | Del på Twitter

2 Kommentarer

Geir Aaslid

19.01.12

Mht Klassekampen, så vet vi at de som henter sin visdom fra dette stedet oftest ser på Kommunismen som den perfekte styreform, og Stalin/Pol Pot som idealet av herskere i den moderne tid.

Da er det ikke til å undres over at de ikke greier å se hvor langt ute på jordet de selv er.

At dagens samfunn i Norge belønner enkelte av disse kommunist-klovnene med professorat i journalistikk ved UiO, bekrefter at det er folksomt ute på dette jordet.

Arne Leonhardsen

21.01.12

JEg er for et fullt EU medlemsskap, også i dag, på grunn av behovet for en forent jord for at menneskeheten skal overleve – altså; første skritt et forent Europa!

så er det jo øynene som ser da! EØS er ikke i henhold til folkeviljen! Vårt medelmskap har gjort at AP er blitt den som liberaliserer Norsk nærings- og samfunnsliv på en måte vi ikke har kjent her i Norge. Det uten politisk debatt! Samtidig skjeller AP ut både Høyre og FrP for å være farlige liberalsitiske partier!

Den sosiale uro som begynner å tre frem i også Norge grunnet en del forhold, skremmer. Og det skremmer enda mer at det er på grunn av at våre politikere ikke representerer folkeviljen!

Har du en mening?