Abonner via RSS eller E-post

Likhet og løftebrudd

Publisert den 06.09.2011 i Blogg

En mindre elegant bloggpost i dag, hummær og kannari som vi sier her i Grenland (?). Jeg tar det punktvis:

1. Er snart på vei til Porsgrunn videregående skole for å delta på valgtorg. Bergen er neste stopp. I kveld klokken 19.00 kan du møte opp på Kvarteret hvis du er nysgjerrig på hva X-antall døde, hvite menn + en frigitt slave + to levende kvinner, mente og mener om konservatisme. I tillegg kommer to av Norges smarteste mennesker, Cathrine Holst og Gunnar Skirbekk. Pluss yours truly.

2. Les den gode kritikken av boken Ulikhetens pris hos Minervanett.

3. Det er VELDIG, VELDIG bra at velgerne straffer politikere for løftebrudd! Og det gjelder uansett hva slags politisk farge de har. Samtidig betyr det at velgerne må godta at det blir færre løfter og flere formuleringer som «Jeg vil jobbe for….». Det er mindre forpliktende, ja, men det er i det minste ærlig.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?