Abonner via RSS eller E-post

Gjesp?

Publisert den 10.09.2011 i Blogg

TV2s politisk redaktør, Stein Kåre Kristiansen, sier til Dagsavisen at årets valgkamp har vært usigelig kjedelig (ikke på nett). Det er kanskje derfor den siste valgkommentaren han skrev under vignetten «Stein i glasshus» på politisk.no er fra 1. september. Kristiansen har rett og slett kjedet seg så mye at han ikke har hatt tid til å skrive.

Valgkampen jeg har deltatt i har ikke vært kjedelig. I Telemark er det hårfint mellom fortsatt fylkesordfører fra Høyre og konkurrenter fra AP og SP. Skien kan bli borgerlig for første gang på mange år, og i Porsgrunn går både AP og FrP ned på målingene. Knallrøde Notodden kan få borgerlig flertall og Senterpartiet kan bli vippet av pinnen i Tokke av en koalisjon bestående av AP og Høyre. Og det er bare i lille Telemark.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?