Abonner via RSS eller E-post

Så var det på han igjen…

Publisert den 23.08.2011 i Blogg

… som Jan Eggum sier. Etter noen få dagers pause for å ta hånd om litt personlig business (måtte gifte meg med kvinnen jeg elsker), er valgkampen i gang igjen. Nå gleder jeg meg til en skikkelig innspurt! Ja, det er faktisk glede. For politiske nerder er valgkamp gøy. Nå som jeg er godt gift kan jeg uten blygsel komme ut av skapet og si det. Jeg er en politisk nerd og jeg synes valgkamp er moro.

I dag er Arne Hjeltnes i Porsgrunn. Her fra bryggen i vakre Brevik på Facebook.

Del på Facebook | Del på Twitter

3 Kommentarer

Hilde

23.08.11

Gratulerer. Kona di har fått en spennende og interresant mann.

Anne

23.08.11

GRATULERER så mye til dere begge!

Og lykke til med valgkampen, måtte det bli mange blå kommuner rundt om i landet i høst 🙂

WO'B

06.09.11

Klart valgkamp er gøy. Jeg henger endel rundt valgbodene. Det er den beste anledningen til å engasjere politikerne i samtaler i helt uformelle omstendigheter.

Har du en mening?