Abonner via RSS eller E-post

3 Kommentarer

Erik N.

29.04.11

Ah, så du har ikke noe problemer med å promotere liberalisme så lenge det presenteres gjennom rap musikk. Om bare Høyre stod for desentralisering og frie markeder. Tror ikke det var en eneste i Høyre som ytret kritikk om at det skulle være stimuluspakke under finanskrisen, f.eks… ei heller om sentralbankens rolle. Keynes ville vært stolt.

Konservative burde forøvrig innse at kultur bør være et springbrett til nye høyder, og ikke lenker man binder mennesker ned med.

Henrik Akselsen

18.05.11

Det der er en latterlig bra produsert video. Bra satire når Keynes blir slått knockout på men likevel blir tildelt seieren.

Carl Lenning

25.01.12

Tja.
Mercatus Centre som har finansiert videoen er jo en såkalt tenketank som fremmer synspunkter til sponsorer som kjemper mot betale for sin virksomhets negative eksternaliteter som f.eks. Koch Industries, og således er de en innlysende sponsor for liberalisme. Ikke overraskende at Hayek ble den moralske vinneren.
Du som er belest på Hayek, Torbjørn vet vel at Hayek i sin epistel «Why I am not a conservative» beskriver sosialisme, liberalisme og konservativisme som tre gjensidig motvirkende krefter i hvert sitt hjørne av en trekant hvor konservatismen i første rekke er en bremsekraft mot forandring. Blir trolig klargjørende (avslørende) å se fighten mellom konservativismen og liberalismen i Norge om disse ringhjørnene noensinne skulle få makt sammen.

Har du en mening?