Abonner via RSS eller E-post

UTILGIVELIG!!

Publisert den 17.02.2011 i Blogg

 

Det er utilgivelig. Det gode folk i Telemark har valgt meg til å representere dem på Stortinget, i Norges nasjonalforsamling. Jeg er porsgrunnsmann. Og så NEVNER JEG IKKE Didrik Solli Tangen når jeg nevner Grand Prix-deltagere fra de siste årene. DST fra Porsgrunn, Heistad. Som straff og bot skal jeg høre på My Heart is Yours 30 ganger på rad. Sorry, Pors!

Del på Facebook | Del på Twitter

3 Kommentarer

Telemark

18.02.11

Sitat «Jeg jobber for Telemark hele døgnet, og det blir jeg lykkelig av».
Tror du er tilgitt jeg

Øystein

21.02.11

Har du blitt katolikk, siden du tyr til denslags botsøvelser? Et «Mea culpa, det vil ikke skje igjen» burde vel holde. Du blir ikke en bedre representant ved å bedrive selvpining.

Noa

08.03.11

DST? Det var litt overraskende musikksmak Røe Isaksen.

Har du en mening?