Abonner via RSS eller E-post

Tidenes comeback

Publisert den 22.02.2011 i Blogg

Etter 70 år blir det comeback! Det må være en av tidenes tilbakekomster — hvis det skjer.

Min forgjenger på telemarksbenken, Ingvald Godal, foreslår at spanskrøret skal tilbake inn i skolen. Han har hentet inspirasjon fra Botswanas skoler.

Jeg tviler på om statssanksjonerte slag vil løse flere problemer enn det skaper. Vi har brukt mange tiår på å få bukt med fysisk avstraffelse i hjemmet. Det blir mildt sagt vanskeligere hvis skolen går i bresjen for å bringe spanskrøret tilbake.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

I forbindelse med masteroppgaven har jeg lest aviser og Stortingstidene for perioden 99-01 (forsvarspolitikk) og registrert at I. Godal allerede da hadde utsagn som viste at han var litt i utakt med resten av Høyre. Dette er jo en fin sak for media, nå har de endelig fått noe negativt å skrive om når det gjelder Høyre.

Har du en mening?