Abonner via RSS eller E-post

Klær og tyveri

Publisert den 10.02.2011 i Blogg

«De stjal våre klær mens vi badet», sa Jan P. Syse om APs modernisering på 80-tallet, men, la han til «Høyres garderobe er fortsatt full.»

AP har beskyldt Høyre for å stjele deres klær fordi partiet ikke sier at de rike skal bli rikere, de fattige bli fattigere og privatisering er en hellig halvgud som vi ofrer både bestemødre og tanter til. AP har nå stjålet Høyres klær i følge Dagsavisen. Partiet sier nå at det er greit å være rik i Norge, særlig hvis du ikke har arvet pengene, men jobbet deg opp og frem selv. I integreringspolitikken er alle nå enige — det er språkbruken som egentlig skiller, får vi høre, ikke politikken.

Jeg har faktisk en viss forståelse for at noen velgere kan synes dette er vanskelig.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Jørgen Tøndel

12.02.11

Yngves blogg benytter jeg for å få førstehånds info.i mange saker.

Har du en mening?