Abonner via RSS eller E-post

Samarbeid? Ja takk! Men f… off!

Publisert den 20.10.2010 i Blogg

I dagens Dagsavisen er det en sak om Regjeringens løftebrudd om Brukerstyrt Personlig Assistent. I går var det et oppslag hvor undertegnede sa at Høyre gjerne kan samarbeide med Regjeringen om å få flere funksjonshemmede inn i arbeidslivet. Det har vært forsømt alt for lenge. Statsråden har varslet en sysselsettingsstrategi for å få det til. Vi er positive, men utålmodige. Arbeiderpartiets Anette Trettebergstuen har sin egen innfallsvinkel til problemstillingen (sitat):

«Det Høyre gjør er å pisse på arbeidsfolk, og svinge pisken over dem som er for syke til å jobbe. Det er totalt uakseptabelt.»

Nå må AP snart bestemme seg. Enten er det slik at Høyre «pisser på arbeidsfolk» som Trettebergstuen sier, og da er det vel ikke aktuelt å samarbeide med oss. Eller så er det slik at Høyre kan være med å lage noen brede forlik, som med inkludering av funksjonshemmede eller uførepensjon. De kan ikke forsøke å kommunisere begge deler samtidig.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Thomas

03.11.10

Trist men sant. Det Trettebergstuen formidler er helt vanlige oppfatninger på venstresiden. Jeg hørte tidligere til venstresiden. Ikke i noe partielite, men på grasrota. Og hva de sier og synes om Høyrefolk er nettopp det hun skriver.

Det koster Høyre ingenting å «pisse» på arbeidsfolk.
Høyrefolk blir engasjert i politikk fordi de er griske.
De to sitter støpt som betong. Sterkere og viktigere enn de 10 bud hos KrF…

Har du en mening?