Abonner via RSS eller E-post

Irriterende!

Publisert den 16.10.2010 i Blogg

Er litt irritert på Dagens Næringsliv i dag. Har en kronikk på trykk der, og like etter den ble sendt over oppdaget jeg en feil i teksten. Jeg hadde skrevet sykefravær der det skulle stå dagpenger. Sendte derfor over en ny versjon. I dagens avis er den gamle versjonen på trykk, og de har kuttet ut et par småord (FOR EKSEMPEL) som faktisk er veldig viktige i sammenhengen. Dermed er det feil det som står først. Det irriterer meg fordi i denne debatten er det viktig at tallene er korrekte. Her er første avsnitt slik det skal være:

I statsbudsjettet la de rødgrønne selv frem tall som viser at det for første gang er over 600 000 nordmenn i yrkesaktiv alder på såkalte helserelaterte ytelser. Legger vi til for eksempel AFP og dagpenger, blir fasiten at nesten 800 000 nordmenn i yrkesaktiv alder står utenfor arbeidslivet.

Del på Facebook | Del på Twitter

3 Kommentarer

[…] Irriterende! […]

PeeWee

18.10.10

Er egentlig dette tallet spesielt høyt? Hvorfor har det seg slik at andelen i voksen alder utenfor arbeidslivet er minst like høy i Japan og USA som i de nordiske land? Jeg mener at det begynner å minne ganske mye om en propagandakrig mot de svake. Svært mange faller jo utenfor arbeidslivet fordi høyrestemmende bedriftsledere og eiere ikke ønsker å ansette dem grunnet alder. Allikevel så klager høyresiden kun på de som faller utenfor arbeidslivet, og aldri på bedriftseiere som kun vil ansette folk mellom 25 og 35 år.

Dessuten, det er jo høyresiden som ivrer for frihandel med land som Kina og India, og det krever jo også en haug av vestlige arbeidsplasser.

24.10.10

EdBQlz ugxzrfaliydh, [url=http://ulvvzmmsdqmy.com/]ulvvzmmsdqmy[/url], [link=http://fmodojhuhcji.com/]fmodojhuhcji[/link], http://krhkpsskvmkn.com/

Har du en mening?