Abonner via RSS eller E-post

Sex og tepper

Publisert den 03.09.2010 i Blogg

I Norge har vi ikke sex-skandaler. Den ultimate synd dreier seg om penger, særlig hvis du har blandet offentlige og private penger.

Del på Facebook | Del på Twitter

2 Kommentarer

Adam Smith

03.09.10

Haha, årets sitat!

Oscar

15.09.10

Og det er jo en bra ting, men det var vel også poenget med innlegget?

Såkalte sexskandaler interesserer meg midt i ræva. Jeg bryr meg ikke noe om feks Woods har ligget med en haug med damer. Han har ikke gjort noe strafferettslig ulovlig. Også Navarsete, Stoltenberg og Støre må gjerne være utro og ligge med andre enn sine ektefeller for min del, men når de mottar bestikkelser pga. sin offentlige stillinger så svekker det mitt syn på deres vurderingsevner i mine øyne.

Har du en mening?