Abonner via RSS eller E-post

Dette er ikke lov

Publisert den 03.09.2010 i Blogg

Skummende-Ol-243bBilde fra Apéretif.

Heia Norge! Hvis du driver klesbutikk må du kunne vise frem klær på nettsiden. Hvis du driver galleri, må du kunne vise frem bildene. Hvis du driver bryggeri, må du vel også kunne vise frem ølen du lager? Neida. Det bryter med det norske forbudet mot alkoholreklame, som det norske Haandbryggeriet fikk merke. Den lille vinprodusenten, Seljord Vin, opplever det samme. Et glass epler? Ja takk! Men bilde av vinen? Nei. FY!

Dette er ikke en veldig viktig sak, nettopp derfor er den så håpløs. Det er jo ikke som om den norske polordningen står og faller på om småprodusenter får lov til å vise frem ølen de faktisk lager på hjemmesiden. Alle tilhengere av polet kan fortsatt sove trygt om nettene. Det er bare et eksempel av mange på de små, håpløse reglene Norge er tapetsert med, og som gjør livet litt surere.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Trond

03.09.10

Spot on

Har du en mening?