Abonner via RSS eller E-post

West Bank Walkabout

Publisert den 13.08.2010 i Blogg

Norsk debatt om Midtøsten er ofte polarisert og ligner mer på en skyttergravskrig enn en reell diskusjon. Fra ytterfløyene får vi enten høre at Israel er Guds land og dermed fritatt for all kritikk, eller at Israel er verdens verste stat, mens palestinske overgrep knapt nevner.

Christian Dyrbing er for tiden på Vestbredden i regi av Kirkens Nødhjelp. Derfra skriver han bloggen West Bank Walkabout. Det interessante med bloggen er at Christian verken er tilknyttet Israels venner eller noen av Palestina-gruppene på forhånd. Upartiskhet finnes selvfølgelig ikke, men etter min mening er det spennende å følge en person som ikke har hoppet ned i den ene eller andre skyttergraven. Han har allerede skrevet om sammenstøt mellom israelske militære og palestinske aktivister.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Caroline Lorentzen

16.08.10

Så spennende!

Midt Østen konflikten er ekstremt kompleks og jeg leste et intervju med en gutt i en avis som var ledsager.

Han var som deg kanskje «midt i mellom», men ble mer og mer pro-palestinere jo mer han så…

Mer utenriks saker!!

Har du en mening?