Abonner via RSS eller E-post

Jeg møtte en kjendis

Publisert den 21.07.2010 i Blogg

I tråd med det relativt late sommertempoet, legger jeg i dag ut et bilde av meg selv og en kjendis: Sveriges statsminister Fredrik Reinfelt. For noen år siden hadde jeg en plan om å samle på bilde av meg selv og kjente mennesker fra politikk og samfunnsliv. Jeg var på et møte hvor også Henry Kissinger var tilstede. Det var mange, mange mennesker der, men jeg klarte å få Kissinger til å stå stille for å bli tatt bilde av. Men så dukket en gammel dame med høyt hår opp rett foran linsen. Jeg endte opp med et bilde av meg selv og en stor hårmanke. Bak manken står Henry Kissinger. Etter det gikk jeg bort fra ambisjonen. Det er uansett litt masete og småpinlig å karre seg til bilder i alle sammenhenger. Men Reinfelt møtte vi, og bildet ble jo fint det.

Fredrik Reinfelt og Torbjørn Røe Isaksen

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?