Abonner via RSS eller E-post

Lei av sommeren

Publisert den 18.06.2010 i Blogg

Lei av deilig sommervær? Gir du blaffen i fotball-VM? Da har Unge Høyre et tilbud til deg. I stedet for å være ute i finværet, bruke tid med venner eller se menn sparke en ball, kan du bruke helgen til å følge Unge Høyres landsmøte direkte på Internett. Koblingen finner du her. Blant høydepunktene på landsmøtet er normalt valg av fullmaktskomite, desisjonskomiteens redegjørelse og de slitne ansiktene søndag morgen.

I tillegg til spennende debatter om integrering og grenser for politikk, skal landsmøtet også velge nytt sentralstyre. Sittende leder Henrik Asheim utfordres av Stefan Heggelund. Du kan se Henrik Asheims blogg her (Det øverste innlegget bærer det noe kryptiske tittelen «Nå er det bare dager igjen til Landsmøte i Unge Høyre!»). Stefan Heggelunds blogg kan du lese her.  

Sol, sommer og fotball er for tapere. Tøffe typer følger konservative ungdomspartiers landsmøte på nett.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?