Abonner via RSS eller E-post

Hvis ingen går i fella…

Publisert den 03.06.2010 i Blogg

Tilbake i Høyres arbeidsutvalg igjen (sist jeg satt her var som leder i Unge Høyre). Seminar på Voksenåsen, det svensk-norske konferansesenteret i kollenåsen som har utsikt over hele hovedstaden.

Da jeg gikk ut av AU i 2008 lå Høyre på 12-15 prosent på målingene, i dag viser de godt over 20 prosent. Stemningen er bedre, men på ingen måte euforisk. Snarere tvert i mot. Det er mer ydmykhet som preger debatten, en klar følelse av at disse velgerne må vi fortjene, vinne hver eneste dag. De kan ikke tas for gitt. Faktisk er det påfallende at mange av diskusjonene er de samme som for to år siden. Det er lett for partier som gjør det godt på målingene å bli kjepphøye, beruset av sin egen suksess. Jeg tror Høyre er godt vaksinert mot det denne gangen. Ingenting tas for gitt.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?