Abonner via RSS eller E-post

Gjem gullkortet!

Publisert den 21.04.2010 i Blogg

Etter at Kristin Halvorsen vippet ut det berømte gullkortet under finanskrisen, har norsk næringsliv åpenbart lært seg en lekse. I kjølvannet av vulkanutbruddet stiller bransjene seg i kø for å kreve en krisepakke fra staten, de vil ha tilgang til gullkortet! Flybransjen ber Stoltenberg sende millioner eller milliarder deres vei, reiselivsnæringen like så, i følge Nationen i går (ikke på nett). Ja, det tok bare et par dager fra askeskyene kom til flyselskapene begynte å snakke om krisepakker. Kanskje er de rett og slett bedre føre var enn efter snar? Eller er det rett og slett slik at det er naturlig for næringslivet å se til staten når det butter i mot?

Mitt råd er å holde gullkortet godt gjemt i skuffen foreløpig.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Øyvind

21.04.10

Gullkortet bør ikke bare ligge i skuffen foreløpig. Gullkortet bør klippes opp og aldri brukes igjen.
Dette tøvet om motkonjunkturpolitikk burde vært lagt dødt for mange år siden.

Har du en mening?