Abonner via RSS eller E-post

Folk er naut

Publisert den 13.04.2010 i Blogg

Noen ringer for å spørre hva du ville stemt om det var valg i morgen. Du vil ha mer rødgrønn politikk. Hva svarer du? Høyre, skal vi tro Helga Pedersen i et leserbrev som setter ny standard for regjeringsarroganse.

Folk er naut. Konklusjonen hennes er klar: Folk svarer ikke Høyre eller FrP fordi de vil ha mer av deres politikk. Snarere tvert i mot! Som Pedersen skriver i overskriften: ”folk krever rødgrønt”. Åpenbart er velgerne så sparsommelig utstyrt i hodet at de ikke forstår at de må svare AP, SV eller SP når meningsmålingsinstituttet ringer.

Del på Facebook | Del på Twitter

2 Kommentarer

14.04.10

Er vel litt det samme som da Kristin Halvorsen etter valget mente at folk stemte på AP fordi de ville ha mer SV-politikk?

Strategisk tabbe av Lars Sponheim å ikke erklære seg valgvinner ved å si at alle som stemte på AP gjorde det fordi de ville ha V-politikk 🙂

Krølle Bolle

21.04.10

Jeg synes denne tok kaka for nå har Helga har sett på tv og har oppdaget at Eia kanskje kan gi noen kloke innspill og råd.
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10000355

Hvis Høyre nå greier å formidle hva problemet er med f.eks enhetsskolen etter denne ganske billige tv-serien, og at vi ikke snakker ikke om diskrimenering som er hersketeknikken fra den kanten, men ulike evner og interesser, så trenger hun kanskje ikke se så mye på tv, men heller ta en hyggelig prat med politiske motstandere som synes mangfoldet og individets frihet til valg er viktigere enn å tvinge folk gjennom en skole mange ikke er interessert i og hvor frafallet er stort.
Jeg ble hjernevasket av et fremdeles slags fungerende skolesystem på 80-tallet og Unge Høyre, men det var visst ikke alle som fulgte med i timene den gangen heller;-)

Ta en tur rundt Sognsvann med Høyrefolk og biologer for å stikke fingeren i jorda? Tælen har gått for lenge siden.

Har du en mening?