Abonner via RSS eller E-post

Politikk og pølser

Publisert den 22.03.2010 i Blogg

Her i Norge er han fortsatt en slags helgen. Det virker lenge siden George W. Bush var President (ser vi starten på hans oppreisning som President hvis valget i Irak er så vellykket som det ser ut som?), men jommen virker det ikke enda lenger siden kandidat Obama reiste landet rundt med sitt budskap om «Change we can believe in». Etter nattens stemmegivning i Huset sa Barak Obama at «this is what change looks like». Han har nok rett, men så var det dette med politikk og pølser da.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

24.03.10

Hei Torbjørn,

Eg har lest de fleste stykker om det som Sunnmørsposten i dag kaller «Obamas store seier». Kan du gi meg litt informasjon kva som faktisk sjer på helsefronten i USA, for det høres ut som Stoltenberg si månelanding.

Har du en mening?