Abonner via RSS eller E-post

Om rettferdighet

Publisert den 15.12.2009 i Blogg

På Politisk kvarter i dag møtte Kristin Clemet Unios Anders Folkestad og Aps Anette Trettebergstuen til debatt. Det er en merkelig ting med Folkestads argumentasjon som han deler med store deler av venstresiden: Hvis man ikke får 100 prosent lønn ved sykdom så er det urettferdig. Greit nok. Men de samme organisasjonene godtar uten å mukke at uføretrygdede får rundt 60 prosent av gammel lønn. Så gjennom 52 ukers sykefravær er det brutalt urettferdig om man får litt mindre utbetalt, men etter 52 uker er det både solidarisk og rettferdig at man bare får hver 6 av 10 kroner (liten rettelse etter tidlig morgenskriving)… det forstår jeg ikke helt.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Terry

15.12.09

60% = hver 6. krone?

Har du en mening?