Abonner via RSS eller E-post

Jeg selger meg selv!

Publisert den 25.11.2009 i Blogg

rødnese

Jeg selger meg selv til høystbydende. Men det er for en god sak. Rødnesedagen, en innsamlingsaksjon til inntekt for Redd Barna. Du kan by på en unik (det er Rødnesedagens ord) omvisningspakke fra Høyre. Jeg viser rundt på Stortinget, river i lunsj og tar deg med for å møte politiske kjendiser (det er alltid mange som lurer rundt i gangene). Og så får du en t-skjorte signert av Erna Solberg.

Men enda viktigere enn produktet du kan by på og den gode saken: DETTE ER EN SJANSE TIL Å SLÅ DE ANDRE PARTIENE! På QXL ligger tilsvarende pakker fra andre partier ute (du kan bla deg videre til dem via «neste annonse»). Målet er at Høyre skal samle inn mest penger! Så by! Slå til! Vær raus! Du kan gå inn å by HER.

Del på Facebook | Del på Twitter

2 Kommentarer

25.11.09

Morsomt tiltak. Selv om jeg egentlig ikke hører til i Høyre rent politisk hadde det vært artig å blitt vist rundt av deg 🙂

01.12.09

Søren, nå blir det dorullnisser på alle jeg kjenner til jul. Studentbudsjett er uforenelig med tilbud som dette.

Har du en mening?