Abonner via RSS eller E-post

Pretensiøs? Moi?

Publisert den 23.10.2009 i Blogg

Vampus kommenterer designen på bloggen. Pretensiøst? Bare fordi jeg har et avdempet bilde med tittelen stortingsrepresentant i kursiv og kaller bloggen konservativ.no? Bahhumbug!

Del på Facebook | Del på Twitter

3 Kommentarer

Monika

23.10.09

Før jeg kommenterte ble jeg fristende til å se hva pretensiøst egentlig betyr. I følge ordboken min betyr pretensiøst:

pretentious
attempting to impress by affecting greater importance, talent, culture, etc., than is actually possessed : a pretentious literary device.

Siden du nå en gang er stortingsrepresentant er det kanskje ikke innholdet som er pretensiøst siden det er fakta. Bruken av løkkeskrift kan tolkes dithen at du ønsker å ilegge deg en tyngde ut fra erfaring og lang historie på Stortinget. Jovisst kan det tolkes som pretensiøst, men en annen tolkning som er nærliggende er drømmende. Dette inntrykket underbygges av det smilende bildet, skyggeeffektene i bakgrunnen og grafikken. Personlig syntes jeg uttrykket ble for mildt og dagdrømmende… – ikke visjonært og med en lidenskap for å endre samfunnet.

Jeg er innmari lei av at Høyre skal være partiet som er mildt, dagdrømmende, diplomatisk og uttrykker seg med løkkeskrift. Vi vil ha fete visjoner og versaler – NÅ!

;0)

Jan-Tommy Kjølberg

24.10.09

Hei

Jeg synes det forrige webdesignet ditt var bedre. Men som med alt annet, smak og behag. Stå på.

Hilsen en av mange røde farer. 🙂

25.10.09

ha ha ha! (hun har et poeng)

Har du en mening?