Abonner via RSS eller E-post

Tar Jensen valgseier på forskudd?

Publisert den 04.09.2009 i Blogg

Høyres budskap om å holde dørene åpne for både Frp, Venstre og KrF har vist seg slitesterkt, ikke minst i lys av garantirushet fra andre partier, eller gavepakkene til Jens som de kaller dem på Youngstorget.

Siv Jensen har gjentatte ganger sagt det samme som hun gjentar i Dagsavisen i går:

– Det er meningsløst av Erna Solberg å overse at uansett hva slags flertall det måtte bli på borgerlig side vil Frp stå for rundt halvparten av mandatene.

Jeg vet at Frp ligger greit an på målingene, om enn med en tendens til nedkjøling, men det er vel ikke slik at det «uansett» vil bli slik? Siv Jensen burde nok lytte til Siv Jensen som i samme intervju sier at «uansett må vi la velgerne nå få avgjøre».

Del på Facebook | Del på Twitter

4 Kommentarer

Blå

04.09.09

Blå-velgerne vil ha H+FRP..muligens med Krf i, Sponheim kan pelle seg unna.. frepperne ønsker ikke at Frp skal støtte en borgerlig regjering de selv ikke er med i.. enkelt og greit.
Borgerlig uten Frp..da kan Stoltenberg % co like gjerne fortsette.
Så enkelt er det.

Hans O. Myrtveit

04.09.09

Skulle ønske Høyre brukte mer tid på å forklare egne løsninger, fremfor å hogge på storebror(!) FrP. AP, SV, V klarer det fint selv. Det er mulig H mener de gjør det, men det hjelper ikke når det ikke oppfattes slik utad. Dette er fordummende valgkamp fra et parti som preges av ektremt oppegående mennesker. Go figure.

Hva mener du Hans O? Har ikke Høyre snakket om egen politikk? I mine øyne er det nettopp det de gjør. Det samme mener jeg forøvrig FrP har gjort.

Og dette med at Høyre hogger på FrP er det rareste jeg har hørt. Når skjedde det da? Jeg har registrert at FrP hogger på Høyre – http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=578536 – men ikke motsatt.

La oss forresten håpe FrP kjøles ned, enten nå eller senere, slik at tilhengerne deres slipper å hovne helt opp. Dette «storebror»-greiene, og tilsvarende skryt/tullprat om at det er størrelsen som teller, er lite konstruktiv lesing. Vi får tro at de frepperne som bedriver dette etter hvert lærer at det i debatter og blogger er bedre å forholde seg til politikk.

Regjeringsmakt vil sannsynligvis jekke FrP ned. Derfor er det kanskje på tide at de får slik makt nå?

07.09.09

Ja, det er jo bare de som faktisk tar telefonen som blir målt. Det kan jo hende det blir noe helt annet enn målingene viser!

Har du en mening?