Abonner via RSS eller E-post

Innspurten

Publisert den 10.09.2009 i Blogg

Sent på kvelden, lang dag. Foredrag på Grenland Folkehøgskole, møte med næringslivet, standsaksjon på Hovenga og dørbank. Pluss telefoner, småsamtaler osv. Bloggingen blir litt ujevn. Det blir ikke det helt store politiske innholdet, for å si det forsiktig. Men det er nå det gjelder. Tre dager igjen. Jeg gleder meg, både til dagene og til valgkampen er ferdig.

Jeg vet ikke hvordan det er i andre fylker, men for en 1. kandidat i Telemark blir det liten tid til de store refleksjonene, de grundige debattene, de lange resonnementene. Derfor er det godt å komme hjem på kvelden å se at Minerva, tidsskriftet jeg er redaktør for, hever blikket litt også under valgkampen. Tross alt er politikk i bunn og grunn noe mer enn slagord, kortsiktige løsninger og planer for neste 4-års periode. Politikk handler dypest sett om hva slags syn vi har på mennesket og samfunnet…men det blir sikkert mer tid til å tenke på slikt etter valget.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?