Abonner via RSS eller E-post

Fast mandat i Telemark med 400 stemmer!

Publisert den 18.08.2009 i Blogg

Vi har hele tiden sagt to ting i Telemark Høyre:

Høyres mandat i fylket er usikkert.
Kampen kommer i realiteten til å stå mellom Telemark Høyres mandat og Arbeiderpartiets 3. kandidat, Sigvald Oppebøen Hansen. Dagens måling fra TA og NRK Telemark bekrefter dette. Høyres gjør det bedre enn i 2005 og kaprer 5. mandatet, men bare med 400 stemmer. Det kommer til å bli en thriller!

Jeg har tenkt å stå på til aller siste slutt. Jeg vil snakke om Høyres politikk og hvorfor vi trenger nye krefter på telemarksbenken. Jeg trenger også hjelp fra dere, hvis du vil at jeg skal få en stortingsplass. Skriv leserinnlegg til lokalavisene, vær aktiv i nettdebatter eller lenk til hjemmesiden min på facebook. Dette skal vi klare!

Del på Facebook | Del på Twitter

5 Kommentarer

OsloOle

18.08.09

Dette er vel enkelt.
Visa til at Høgre garanterar inntektssida velferdsNoreg er avhengig av gjennom satsing på kompetanse, forskning og tilretteleggjing av bedriftar for framtida. Bedriftar som gir arbeidsplassar og skatteinntekter.
Høgre er eit parti som tenkjer rammevilkår for å baka størst og best mogeleg kake «AS Norge».

Motsatsen er kakedelaren Ap med hovedformål å dela ut pengar til særinteresser som stemmer «riktig». Pengar frå fellesskapet sin kasse. Eller kva skal me sei til å halda i live eit jernverk i Mo fordi arbeidarane stemmer riktig?
Eller kva skal me sei til å bruka 200 mill på ein dørkarmfabrikk i Øvre Årdal i forrige valgkamp?

Lokalt er det berre å visa til papirfabrikken. Skal ein på Ap-vis subsidiera papirproduksjon «øydelagd» av Internett? Eller skal ein på Jan P Syse-vis omstilla frå antikvarisk aluminiumsproduksjon i Tyssedal til noko som kanskje markedet vil ha?

Å ha ein bukk til å passa på havresekken lærde me vel i første klass ikkje var veldig lurt…

God valgkamp; Lett match!

Det er bare å fortsette det gode arbeidet så har du jobb i hovedstaden de neste fire årene.

Line

18.08.09

*klappe klappe*

Trond

18.08.09

Det går an å endre på mandatlistene (eller hva de heter) når man velger, slik at man kan sette Torbjørn før andre kandidater fra fylket man stemmer fra, sant? Men det vil for min del bety å sette Torbjørn over Solberg, er skeptisk til den.

Er forøvrig førstegangsvelger.

Ole Prest

19.08.09

Torbjørn!

400 stemmer får du slik:

Set av eit kvarter ein onsdagskveld.
Gå ned på campingplassen og allier deg med Ola og Kari som stemmer Ap og Frp i dag.

Forklar dei at velferden i dag har me fått via den heldige gevinsten i Oljelotteriet. Velferden i morgon er avhengig av vår felles innsats til å skapa kaka. Då må me hylla dei som les lekser, skaffar seg utdanning, satsar på forskning og etablerar bedriftar for framtida. Bedriftar som gir arbeidsplassar og skattekroner til eldreomsorg.

For når Ola og Kari eingong har behov for plass på aldersheim, kan barnebarna til Ola og Kari oppleva at oljekranen var tom og Bukken, som heitte Ap, hadde passa havresekken litt for lenge i sitt maktbegjær, finansiert av fellesskapet.

Gå opp på ein krakk, og hald denne enkle talen:

«Kjære Ola og Kari! Mitt navn er Ole Prest!

Eg har ein informasjon til Dykk i dag. Eit bodskap! Og det er at benyttar du denne informasjonen, kan eg garantera deg og dine barnebarn rammevilkår for eit godt liv!

Mitt krav til deg er at du legg Jantelova til sides. Du må akseptera at dei som vil risikera sine pengar i framtidsretta aksjar får lov til å verta rike. Kanskje ustyrteleg rike! Kan du akseptera det? Då får du 2 premiar:

1. Tilgang til fleire, sikrare og meir levedyktige arbeidsplassar som gir fleire skattekroner til finansiering av dei mange velferdsformål.

2. I tillegg skal du få ein personleg premie!
Visste du at store som små i vårt land får samfunnsfordeler til kr 200.000, kvart år? Mange «rikingar» i dette land betalar dermed med sin skatt og sine firmainntekter dei mange velferdsfordelene oss vanlege folk har i dette land.

Uten kapitalistane og næringslivet må i framtida -etter olja er pumpa opp- ditt barnebarn med familie på 4 betala kr 800.000 i skatt for å finansiera godene me får frå Verdens beste land å leva i!

Betalar din familie i dag f.eks. kr 200.000 i skatt, får din familie dermed netto fordeler frå samfunnet på kr 600.000.!

Du skal med andre ord få eit skatterabatt på 600.000 kroner!

Seier du ja til sikker og billeg velferd?

Då er det så enkelt som å leggja stemmeseddelen som det står «Høgre» på i valgurna heretter. Enkelt?»

Torbjørn!
Du bør klara to campingplassar pr kveld. 20 dagar til valget, 40 talar til campingfolket, skulle verta 16.000 stemmer det. Er det nok, eller må du leggja inn eit par gatemøte også? Potensialet er stort i Grenland!

MVH
Ole Prest

Har du en mening?