Abonner via RSS eller E-post

En guilty pleasure

Publisert den 20.08.2009 i Blogg

Luftet musikksmaken min på NRK Lydverket i dag 20. august (for øvrig et strålende radioprogram – fås på podcast med musikk også). Innslaget ligger på nettradio, ca. 6-7 minutter ut i sendingen. Jeg avslørte min guilty pleasure – Dawson’s Creek-sangen – og snakket om min forkjærlighet for hip hop, samt Junior Boys. Hva kan jeg si? Det er vel med meg som med Shaft: He’s a complicated man and no one understands him but his woman.

Del på Facebook | Del på Twitter

2 Kommentarer

21.08.09

Sist var det Killing in the name of – nå er det Dawson´s Creek-sangen. Neste gang er det vel Maria Mena. Skrekk og gru.

Trond

21.08.09

Din musikksmak skal sevfølgelig respekteres, dog skal det sies at Metallica er verdens beste band. Ikke bare generelt sett, men spesifikt. Det er allmen kunnskap. Alle vet det. Min mormor på 94 vet det. Ja, det står til og med på Wikipedia!

Sånn er det med den saken. \m/

Signert Trond Nesse Gravdal. Ærbødigst. Etc. Hansa er drygt.

Har du en mening?