Abonner via RSS eller E-post

Arne Hjeltnes kommenterer valget hos Minerva

Publisert den 10.08.2009 i Blogg

Frem til 11. september vil Arne Hjeltnes, Shakil Rehman, Kristin Clemet, Håkon Harket og Karl-Fredrik Tangen kommentere valget daglig hos Minerva. Hjeltnes er førstemann ut med kommentaren Ja, eg vil vera med på spleiselaget.

«Når me samlar inn til spleiselaget, så er det ikkje slik at den som tek inn posane eig dei. Det er framleis spleiselaget sine midlar. Det skapar alltid dårleg stemning viss kasseraren byrjar å fordela pengane etter eigen smak.
 
Viss me til dømes seier at det skal spleisast til helse,så lyt det vera litt helsa igjen til slutt, ikkje berre organisering av helse, administrering av helse eller reformering av helse. Då vert folk skuffa og spleisemoralen dalar.»

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Geir Andersen

10.08.09

For noen år siden ble følgende slagord lansert: «Alle klager på været, men ingen gjør noe med det. Stem Høyre!»

Det kunne være fint å høre Hjeltnes forklare hva som var så mye bedre med helsevesenet sist de borgerlige satt i regjering. Og det hadde også vært fint å se hans utregning av helse per krone da og nå.

Vi får vel både tro og håpe at bloggen hans er mer enn lettvint svada og at han har tall å følge det opp med.

Har du en mening?