Abonner via RSS eller E-post

AAAARRRGGGHHHHHHH

Publisert den 12.08.2009 i Blogg

Har sølt cola zero på tastaturet…i stedet for at masse damer i bikini dukket opp for å redde situasjonen, har halvparten av knappene slutter å funke på den gamle skrotten av en PC. Og nå slettet jeg akkurat et lengre innlegg fordi Ctrl pluss c plutselig ikke blir copy lenger. ….argghhh….ord som ikke egner seg på trykk

Del på Facebook | Del på Twitter

3 Kommentarer

12.08.09

Kjedelige greier, men du kan i alle fall trøste deg med at din konforme frykt for å skille deg ut viser at enkeltmennesket enda ikke er til å stole på. Faen .. gulp .. rimer jo tross alt på tran, og slikt liker ikke maktmennesker. Men så er det kanskje en positiv forpliktelse å avstå fra å være seg selv hvis det gagner en større gruppe. Man lærer seg først å tenke kunstig (forandre teksten i den indre lovbok), deretter blir det naturlig å opptre kunstig, man synes «sukkerfrie» leskedrikker smaker behagelig, og jommen er ikke frihet en arv fra kristendommens lære. Argh? Ja, men det er ditt valg.

torbjorn

13.08.09

???????????????????????????? Indre lovbok???????????????????????????????????? Aaaaaarrrrrgggghhhh igjen.

jan

13.08.09

Med indre lovbok mente Tran kanskje «Det vi vet er best/riktig» i motsetning til å fremme noe en gruppe tror/mener/har behov for er virkeligheten eller problemstillingen.

Ett eksempel: Den indre lovbok sier deg at det er noe galt med skolen i utgangspunktet, i det ytre blir du likevel med på at det må settes inn tiltak mot det som svikter, i stedet for altså å etablere en skole som ikke svikter. (Når undervisningen ikke strekker til – la oss motivere elevene, i stedet for å kreve at lærerskolene skal sette undervisning på timeplanen).

Litt artig av Tran. At det er flere som har stor sans for Isaksens talent/personlighet, men som skulle ønske det handlet mer om å få til ting for fremtiden enn å sementere problemstillinger som kanskje er i ferd med å gå ut på dato.

Hvis du frontet politikk etter din indre lovbok, ville du opplevd tilslutning fra 95 % av de som både er, og skal forme, fremtiden. De som er yngre enn deg er så sugne på politikk som vil fungeree, som er til for innbyggerene, ikke for partiet, og som er fremtidsrettet og rettferdig, at de er takknemlige bare for å høre om en slik politikk.

90 % av dagens stemmeberettigede vil dagens umulige, helseskadelige og urettferdige pensjonsordning.

Nesten 100 % av alle under 20 år vil ha lik pensjon for alle, og de har tilsvarende ønsker/meninger for alle områder.

Fremfor alt: De er drittlei av dritten.

De avskyr alt som er styrt av gamle oppfatninger/rettigheter, men som ikke fungerer, for ikke å snakke om fag du ikke trenger, læreplaner som skulle vært låst inne på lukket avdeling, og krav til å bestå en eksamen i noe de ikke er blitt undervist i, aldri kommer til å trenge og som er umulig å måle/karaktersette.

Indre lovbok var kanskje ikke en helt god betegnelse, men ta det som en vemodig oppfordring fra fansen: De vil ha mye mer Torbjørn, mye mer Torbjørn som tar et oppgjør med alt som ikke fungerer, og som fremsetter forslag med realpolitikk.

Bruk de neste 4 årene til å fronte det som svikter og du vil bli en politisk autoritet det vil bli lyttet til av alle. Men sørg for å ha et ferdig utarbeidet alternativ før du klikker «send».

Har du en mening?