Abonner via RSS eller E-post

Intervju med Varden

Publisert den 15.07.2009 i Blogg

150720092

Blir intervjuet av disse karene fra Varden om sosiale medier.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

26.08.15

Naiv? Hehe, kom tilbage ne5r du har levet et par e5r som ge6lds-tre6l i Bangladesh. Hvis du ovrlveeer de ff8rste kolera-epedimier, se5 vil du have vundet autencitet til at udtale dig om feudalismens gle6der.Fakta? Har du hf8rt om steder pe5 kontinentet som Venetia, Nederlandende, Genoa, Flandern, Helvetia. Lande der efter din opfattelse af feudal-f8konomi me5 havde ve6ret ekstra fattige, da de jo ikke havde nogen konger til at holde produktionen af sf8lv-natpotter i gang.De europe6iske fyrstehuse var efterhe5nden se5 me6rkede af indavl, at de havde liden fysologisk eller mental forbindelse med det menneske, du abenbart mener gud (hvorfor ikke Julemanden?) skabte.

Har du en mening?