Abonner via RSS eller E-post

Bravo, Storberget!

Publisert den 08.07.2009 i Blogg

Knut Storberget endrer i dag en av skamplettene fra Bondevik II regjeringen. I kjølvannet av 11. september fikk politiet fullmakter til å drive avlytting, også i private hjem og før noe kriminelt kunne påvises.

Prosessen i forkant av justisminister Dørums lovforslag var sannsynligvis deprimerende typisk for hvordan økte avlyttingsfullmakter kommer til: I kjølvannet av en stor krise ble en ny lov nærmest rushet gjennom. Debatten i offentligheten var tam og kritikere ble avfeid med at de ikke forstod alvoret i situasjonen.

Dagens nyhet fra Knut Storberget er en svært viktig milepæl for alle forsvarere av personvernet i Norge.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

08.07.09

Jeg minnes at det var en aktiv Unge Høyre leder som gikk veldig imot forslag i sin tid 🙂

Har du en mening?