Abonner via RSS eller E-post

På kanten av stupet – Minervasamtalen med Asbjørn Aarnes

Publisert den 11.05.2009 i Artikler

”Han har bare minnet meg om noe som jeg har visst hele livet…dette at…disse møtene, som ditt og mitt møte. Dette er slik livet har artet seg. Det har alltid stått en Annen og ønsket velkommen”, sier Professor Asbjørn Aarnes. En gråsprengt manke, lange øyenbryn, over 80 levde år – og alle med møtene med den Annen som fellesnevner. Fra de som var levende, A. H. Winsnes, Hans Skjervheim og Emmanuel Levinas, til de som allerede var døde, Welhaven, Wergeland, Monrad og Schweigaard. Han var fra ”den annen front”, den verdikonservative idéreaksjonen mot radikalismen, men fulgte alltid sine egne veier.

Les mer hos Minerva.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?