Abonner via RSS eller E-post

Spinning og vinning

Publisert den 04.01.2013 i Blogg

UNIO har et klart råd til de rødgrønne: Øk skattene!

At statsbudsjettets utgifter er økt med 400 milliarder, er altså ikke nok til at UNIO mener oppgavene kan løses godt nok. De tar heller ikke til orde for å se på ressursbruk, effektivisering etc.

Men det som slår meg som merkeligst er noe litt annet. En skatteøkning på f.eks. inntektsskatten vil jo ramme UNIOs medlemmer ganske direkte. De som jobber i offentlig sektor vil også måtte betale mer skatt. Hvis de betaler mer skatt vil den disponible inntekten deres gå ned, og da vil de vel igjen ha behov for større lønnsøkninger for å sitte igjen med like store disponible lønnstillegg? Hvis ikke lønnskravene holdes nede samtidig som skatten går opp da, og Anders Folkestad mener det er greit at medlemmene hans sitter igjen med mindre.

Del på Facebook | Del på Twitter

4 Kommentarer

Per B.

06.01.13

Hvorfor er ikke et konservativt parti som Høyre imot innvandring? Folk flest er innvandringsmotstandere, og dermed er naturligvis også flertallet av Høyre-velgere innvandringsmotstandere. Hvorfor hører ikke partiledelsen på velgerne sine?

http://www.dagbladet.no/2011/07/07/nyheter/politikk/innenriks/innvandring/17218354/

06.01.13

Som vanlig meget fornuftig tale fra TRI.
Husk:Budsjettet har to sider – 1 kr. spart eksempelvis på
mer kompetente og konkurranserettede innkjøp er like mye vderdt som 1 kr. innkrevet i skatt. Det foreligger visstnok
en god del rapporter som viser at multimilliarder kanspares
på offentlig sektor ved å «gjøre ting smartere» som Jan Tore sier

torbjorn

20.01.13

Hei Per. Høyre vil ha en streng og rettferdig innvandringspolitikk og mener vi bør stramme inn sammenlignet med i dag. Men vi vil fortsatt at Norge skal ta i mot mennesker på flukt, for eksempel de som flykter fra tortur og forfølgelse i hjemlandet. Det er alle partier enige om, fra Ap til Frp.

27.08.15

This sounds like a great opptitunroy and something i’d love to do. I love exploring new places and doing it as a local and really getting into the community is the best way to do it in my opinion.Plus i love to ski and explore the more untouched areas of the world. Perfect! Gonna arrange one of the courses now!

Har du en mening?