Abonner via RSS eller E-post

I natt jag drömde + julegave

Publisert den 19.12.2011 i Blogg

…drømte jeg at noen sendte meg en e-post og sa at bloggen min var den kjedeligste i hele verden. Jeg lurer på om det kan ha vært en slags Freudiansk beskjed fra underbevisstheten min? Eventuelt handler det om en eller annen form for undertrykket seksualitet eller vonde minner fra barndommen. Kanskje handler det om at jeg skal feire juleaften i Drammen i år og for første gang på 30 år ikke skal være i julebyen Porsgrunn? …trenger en liten ferie nå merker jeg.

Uansett, hvis du er som meg og er skammelig sent ute med julegaver kan du kanskje la deg lokke av dette:

Boken kan selvfølgelig kjøpes i noen av landets finere bokestablissementer, men den kan også bestilles på nett. Da når den neppe frem tidsnok til juleaften. Derfor kan du — hvis du er tilstrekkelig desperat — også sende meg en e-post på ti@stortinget.no så kan du komme innom å hente boken enten i Oslo (før 21.) eller i Porsgrunn (før 23.)

Du kan lese omtale av boken her. Mange har faktisk skrevet ganske pent om den.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?