Abonner via RSS eller E-post

Skyld på Siv

Publisert den 31.08.2011 i Blogg

Det er lokalvalg. Faktisk virker det som om en av konsekvensene av tragediene 22. juli er at velgerne – og mediene – er blitt mer opptatt av dette faktum. Jens Stoltenberg, Erna Solberg, Liv Signe Navarsete, Knut Arild Hareide, yours truly og hele resten av det omreisende rikssirkuset beholder jobbene sine i to år til uansett hvordan valget går denne gangen.

Derfor er det litt morsomt når VG nå har foretatt en av sine ringerunder og dundrer til med overskriften “Åpner for å vrake Siv”. I realiteten sier de vel bare at også partilederens innsats skal vurderes etter valget, men for at VGs journalister ikke skal få ferten av konflikt må man åpenbart forplikte seg til å bygge en gullstatue av sin partileder i hagen og ofre ferske grønnsaker og kjøtt til den minst én gang om dagen.

Jeg har vært inne på denne typen oppslag tidligere, men poenget i denne sammenhengen er at de som visstnok åpner for å “vrake Siv” er Frps lokale politikere.

Med alle mulige forbehold siden oppslaget er i VG, la meg se om jeg forstår dette riktig: Det er en lokal valgkamp hvor de lokale kandidatene ber om folkets tillit. Hvis valget går dårlig fordi de lokale kandidatene ikke får folkets tillit, da bør skylden legges på Siv Jensen? Jeg gleder meg til morgendagens VG:

SIV JENSEN – ÅPNER FOR Å VRAKE 400 TOPPKANDIDATER.

Del på Facebook | Del på Twitter

2 Kommentarer

[…] bloggen er også publisert på konservativ.no Av: Torbjørn Røe Isaksen – 11. oktober Tweet  Skriv ut utskriftsvennlig […]

17.04.12

[…] Denne bloggen var opprinnelig publisert på konservativ.no […]

Har du en mening?