Abonner via RSS eller E-post

Borgerfreden

Publisert den 09.08.2011 i Blogg

Det måtte bli noen gnisninger om den politiske «borgerfreden» etter 22. juli. Det er alltid vanskelig å sette en klar grense. Politikerne er enige om at valgkampen utsettes, men hva betyr det? Kan man blogge? Lage en FB-side? Kan en minister åpne en vei?

Uansett er det småkrangler og uviktig i den store sammenhengen. Beslutningen om å utsette valgkampstart og ta en midlertidig pause i det partipolitiske ordskiftet, var riktig. Én ting er sorgen vi som nasjon går igjennom, en annen ting er at dette angrepet har rammet selve det politiske miljøet. Jeg merker godt at kollegaer er rystet, særlig i ungdomspartiene er mange sterkt merket. I AUF og AP er situasjonen selvfølgelig enda verre. Mange av deres beste mennesker er enten borte, skadet eller sterkt traumatisert. Da skulle det bare mangle om ikke det politiske Norge stilte seg solidarisk og utsette valgkampen noen få, lusne uker.

Del på Facebook | Del på Twitter

2 Kommentarer

[…] Røe Isaksen: http://konservativ.no/2011/08/borgerfreden/ This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. ← En krone i skattelette […]

11.08.11

Heter det ikke borgfred? Tror sikkert at det heter borgfred. Men blir usikker når så mange skriver borgerfred. Men fint ord! Bør kunne brukes til noe.

http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=Borgfred&bokmaal=+&ordbok=nynorsk

Har du en mening?