Abonner via RSS eller E-post

Udemokratisk sinnelag

Publisert den 27.05.2011 i Blogg

Jeg er ofte uenig med Tybring-Gjedde. Jeg synes han skriver monomant unyansert, ser verden i heltsort eller blekhvitt, buldrer frem der han burde vært ettertenksom og generaliserer og driver gruppetenkning. Men han har rett til å si og skrive det han gjør. Når AUF har anmeldt han til politiet er det trolig bare et PR-stunt, men det avslører også en spesiell holdning i ungdomspartiet. Det kan ikke kalles annet enn udemokratisk hvis man i fullt alvor mener at en mann som Tybring-Gjedde burde straffes for sine uttalelser.

Del på Facebook | Del på Twitter

5 Kommentarer

A Flaaten

27.05.11

Genialt , Hver gang. Takk for at du tar dette seriøst og står fjellstøtt mot AUF og de udemokratiske kreftene som sniker seg inn med muslimsk tankegodt. God helg

nå vil jeg ikke påstå at det er noen sammenheng mellom muslimsk tankgegods og AUF/arbeiderbevegelsens autoritære tilbøyeligheter. for å uttrykke meg folkelig så er Tybring-gjedde en dust men som forfatter tydelig poengterer det har han all rett til å være 🙂

Libertas

28.05.11

Hva? En sosialdemokrat med autoritære lengsler sensurlengsler? Hva blir det neste? Jul i desember?

Nå kan ALT skje!

Libertas

28.05.11

Her skulle det stå:

Hva? En sosialdemokrat med autoritære lengsler og sensurtilbøyeligheter? Hva blir det neste? Jul i desember?

Nå kan ALT skje!

Du får bare slette den andre, Torbjørn.

Kurt-A

28.05.11

Når overtar du for Erna? Har tro på at du kan gjøre en god jobb !!!

Har du en mening?