Abonner via RSS eller E-post

Gilbert & George

Publisert den 21.02.2011 i Blogg

Det eksentriske kunstnerekteparet Gilbert og George er et tilsynelatende pertentlig, homofilt par som mest av alt ligner på to inkarnasjonen av to menn fra øvre engelsk middelklasse. Men de har fått et par tekjeler til å koke over med sine provoserende (men morsomme!) bilder som tematiserer blant annet seksualitet, religionens fordommer og makt og nasjonale symboler. Som dette:

I siste Weekendavisen er de intervjuet i forbindelse med sitt nye prosjekt, The Urethra Postcards. I den forbindelse har de også en fin liten oppsummering av hvorfor de har trukket mot høyre: «(…) for sosialister vil gjøre alle like, og vil vil helst være annerledes.»

Toryismen, med sin hang til det høykirkelige og alvorlige, er ikke hva den én gang var. I hvert fall ikke helt. «The times they are…» osv.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?