Abonner via RSS eller E-post

«These non-domesticated savages»

Publisert den 20.10.2010 i Blogg

De pågående demonstrasjonene/opptøyene i Frankrike får meg for det første til å sette umåtelig stor pris på norsk fagbevegelse (brede og ansvarlige, ikke små og radikale/kommunistiske som i Frankrike). For det andre får det meg til å tenke på et av de få småmorsomme sitatene fra Friedrich A. Hayek, om 68erne:

«These non-domesticated savages who represent themselves as alienated from something they have never learnt, and even undertake to construct a ‘counter-culture’, are the necessary product of the permissive education which fails to pass on the burden of culture, and trusts to the natural instincts which are the instincts of the savage».

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?