Abonner via RSS eller E-post

Ikke glem å kjefte på USA

Publisert den 11.05.2010 i Blogg

Manifest fortsetter kritikken av Oslo Freedom Forum. Det hevdes arrangementet hadde en høyrevridd agenda. Tenketanken viser blant annet til et leserinnlegg som stod på trykk i Dagsavisen, hvor det påpekes at verken Israel, USA, NATO, kristne eller jøder fikk kritikk for sine brudd på menneskerettighetene. Greit nok. Men er det en «høyrevridd agenda» fordi man kritiserer Kina, Cuba, Russland, Sudan, Vietnam, Malaysia med flere ? I så fall må det jo bety at enhver balansert agenda må inneholde en dose USA-kritikk hver gang med skal påpeke at Kina forfølger sine minoriteter? 

(I selvrettferdighetens navn vil jeg påpeke at undertegnede også kritiserer USA når det er på sin plass)

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?