Abonner via RSS eller E-post

Kokko

Publisert den 22.04.2010 i Blogg

Jeg dumpet tilfeldigvis over denne hjemmesiden for survival seeds via nettstedet til den amerikanske talkshow-verten og høyrerabulisten Glen Beck, kjent som tea party-bevegelsens «ideologiske» frontmann…og for å gråte på tv.

«You don’t have to be an Old Testament prophet to see what’s going on all around us. A desperate lower class demanding handouts. A rapidly diminishing middle class crippled by police state bureaucracy. An aloof, ruling elite that has introduced us to an emerging totalitarianism which seeks control over every aspect of our lives

 Hva vil de? Jo, selge frø så du kan lage din egen mat når dommedag kommer og USA er ødelagt av liberal-sosialistiske marxister med totalitære ambisjoner, dvs. Obama-administrasjonen. Kjemp for frihet – skaff deg kjøkkenhage. I’m sorry. I just love my country.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Sindre

22.04.10

En meget passende overskrift..

Har du en mening?