Abonner via RSS eller E-post

En ny helt

Publisert den 01.02.2010 i Blogg

Jeg har vært på reise noen dager og ikke fått blogget, derfor kommer dette noe sent. Jeg har fått en ny helt. Inger Lise Hansen i KrF. Jeg har kjent Inger Lise lenge, vi har vært på debatter sammen og diskutert mot hverandre. Hun er ærlig, engasjert og brennende opptatt av de kristendemokratiske ideene. Henne oppspill til debatt i KrF er beundringsverdig og modig. Hun tilhører en gruppe mennesker i partiet, hvorav noen er mer liberale, andre mer verdikonservative, som forsøker å finne ut hvordan KrF kan bli parti som bygger på kristendemokratiske idealer, ikke kristenfolkets parti. Det trengs. Jeg er for øvrig uenig med Jan Arild Snoen som hevder KrF er et dødsbo. Mer om det senere en gang.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?