Abonner via RSS eller E-post

-Kristin er som Gro, Anders er som kattekvinnen

Publisert den 13.10.2009 i Blogg

En hjemmeside som kaller seg konservativ.no, skrevet av en nyvalgt stortingsrepresentant, burde kanskje på selve budsjettdagen skrive noe vettugt om statsbudsjettet. La meg kort kvittere ut: De bruker for mye penger. Nå noe lettere og bare indirekte budsjettorientert.

Unios Anders Folkestad sammenligner i VG Kristin Halvorsen med Gro Harlem Brundtland (jeg trodde Jens var den nye Gro jeg?). Anders Folkestad har latt posituren sin inspirere av en annen sterk kvinne.

1255429675395_132catwoman
Henholdsvis: Anders «Kattekvinnen» Folkestad, Kristin Halvorsen og Katte «Catwoman» Kvinnen.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

13.10.09

Hvem har tatt bildene?

Har du en mening?