Abonner via RSS eller E-post

Norge taper 10 000 arbeidsplasser på høy skatt

Publisert den 06.08.2009 i Blogg

Hadde tenkt å skrive noe om skatt i dag, men henviser i stedet til Vampus som skriver utmerket om temaet.

«Sosialister i alle fasetter og farger elsker beskylde folk på høyresida for å berike seg selv på de fattiges bekostning. Jeg, for min del, vil neppe merke på lommeboka om formuesskatten forsvinner eller arveavgiften reduseres betraktelig. Jeg er for begge deler allikevel. Mulig rødgrønne tror jeg har ambisjoner om å bli en veldedighetslunsjende husmor med en mann hvis brede skuldre lener ned mot en velfylt lommebok, og derfor indirekte vil bli berørt. Men tro meg. Da ville jeg forsøkt meg på det for ti år og like mange kilo siden.»

Anbefaler også denne artikkelen om hvordan formueskatten koster Norge arbeidsplasser. Venstresiden har problemer med å forstå slike argumenter for de antar at penger som ikke er krevd inn i skatt er uvirksomme. Sannheten er jo den motsatte. Stort sett gjør pengene god nytte hvis de får bli der de er. 

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?