Abonner via RSS eller E-post

Kakseskatten

Publisert den 07.08.2009 i Blogg

Den ble lansert som kakseskatten, juvelen i vårt skattesystem der de som tjener litt mer også betaler litt mer i skatt. Men så ble toppskatten, som så mange skatter og avgifter før den, til en direkte skatt på vanlige folks inntekter. De siste årene har det blitt 200 000 flere toppskatteytere. Alt i alt betaler nesten 1 million nordmenn denne toppskatten. 1 million kakser? Neppe. Skatten rammer vanlige folk med vanlige inntekter. Høyre lover nå at ingen skal betale toppskatt på vanlige inntekter.

Den store, sosialdemokratiske myten i Norge er at vi fordeler midler fra de rikeste til de fattigste. Sannheten er at vi i stor grad fordeler fra middelklassen til middelklassen. Skattenivået for normale inntekter er svært høyt. Nå må det ned.

Del på Facebook | Del på Twitter

2 Kommentarer

26.08.15

Good review of a good pair of skis! I’ve only had the ftorune to ride tourskis from Rossignol (Bandit b-78) and was pretty satisfied. I don’t think they’ll go wrong in a telemark ski either Have fun on (and off) the piste!Dan

A few years ago I’d have to pay someone for this information.

Har du en mening?