Abonner via RSS eller E-post

Telemark-mandat i tynn tråd

Publisert den 11.07.2009 i Blogg, Utvalgte poster

sigvald-oppeboeen-hansen_medium1 ELLER bilde-30-150x150

Høyres mandat i Telemark henger i en tynn tråd i dagens måling fra Varden, men som vi sier er det håp i henganes snøre. Per dags dato ser det ut til at min antagelse fra tidligere i år slår til: Valget i Telemark kommer i realiteten til å stå mellom Arbeiderpartiets 3. mandat (Sigvald Oppebøen Hansen, avbildet) og undertegnede. Det skal svært mye til for at ikke Frp og Ap får inn to mandater hver. Hvis du er velger i Telemark kan du lese litt om mine saker her (mer kommer ila. få uker).

Planen fremover er klar. Fokus på Høyres politikk, særlig på kunnskap og forskning, men også samferdsel og arbeidsplasser. Få frem at den største spenningen ved valget sannsynligvis blir om Ap eller Høyre kaprer siste mandat, og understreke budskapet om at vi trenger nye krefter på telemarksbenken.

Det er små marginer i politikken i Telemark og sannsynligvis mangler jeg bare mellom 500- 1000 stemmer for å få et fast mandat. På en måling tidligere i år var situasjonen motsatt – jeg var inne, Oppebøen Hansen var ute.

I kveld feirer jeg 60-års dagen til Pappa. Mandag starter valgkampen igjen.

Foto: Telemark Arbeiderparti

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

Det er bare å brette opp ermene og stå på ! Ved å fokusere på saker, være aktiv og synelig så bør det være muligheter for en jobb i Oslo de neste fire årene. Lykke til !

Har du en mening?